Inner Wheel Distrikt 45

Skip Navigation Links
 

NyhedsarkivVælg år: 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
Vælg måned: Jan. Feb. Marts April Maj. Juni Juli Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.


Nu kan du igen handle i Mødrehjælpens butikker


24-04-2021 09:33:20    Af 252085    Vist 10 gange


Mødrehjælpens butikker er nu genåbnet, og de frivillige glæder sig til at tage imod både kunder og donationer. Da hver butik er afhængig af frivillige kræfter, er det forskelligt, hvornår de åbner og med hvilke åbningstider. Hold derfor øje med din lokale butiks Facebookside, hvor du kan se mere.

Hvad kan du i Mødrehjælpens børnetøjsbutikker?

Du kan donere strikkede eller hæklede børneting. Aktiviteten har navnet ”Fra Garn til Barn”, for det er lige præcis sådan, du støtter – ved at donere dit håndarbejde. Hver butik har sin egen ”uldmor” som står for koordinationen af de donerede kreationer. Mødrehjælpen har på deres hjemmeside en række opskrifter til inspiration og i Facebook gruppen ”fra Garn til Barn, vær med” kan alle melde sig ind i for at få inspiration og vejledning.

Alt overskuddet fra salget går til at hjælpe lokale børnefamilier fx ved at samles om aktiviteter i køkkenet, i skoven eller i gymnastiksalen, hvor alle bliver en del af fællesskabet. Overskuddet går også til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivning, hvor alle forældre kan få professionelle råd og støtte, når livet er svært.

Du kan købe børnetøj. De fleste af Mødrehjælpens butikker modtager tøj i størrelsen 0-8 år, men det kan variere. Udover tøj kan du også købe legetøj, børnebøger, sengetøj, løbecykel, tremmeseng, barnevogn og andet børneudstyr.
Mødrehjælpen gør meget ud af, at børnetøjsbutikker ligner en normal børnetøjsforretning.
Tøjet bliver sorteret efter køn og størrelse, og inden det hænges på bøjler, vasker og stryger de dygtige frivillige tøjet.
Butikkerne sælger kun velholdt tøj uden hverken huller eller pletter.
 
Tre fantastiske fordele ved at købe børnetøj eller donere til Mødrehjælpens butikker
  • Du støtter en god sag
  • Du giver andre børnefamilier mulighed for at købe godt tøj til en billig pris
  • Du bidrager til mindre forbrug og gør noget godt for miljøet
 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt
Læs mere her.

Opdateret: 27.04.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS